Jumpen: het ultieme dagje uit voor adrenaline junkies

Ben je op zoek naar een dagje uit vol actie en avontuur? Dan is Jumpen zeker iets voor jou! Jumpen is een combinatie van trampoline springen en freerunnen, waarbij je de meest spectaculaire trucs en sprongen kunt maken. Hieronder vind je meer informatie over Jumpen en waarom het zo'n geweldige bestemming is voor een dagje uit.

Jumpsquare

Jumpsquare: het ultieme dagje uit voor trampoline liefhebbers

Ben je op zoek naar een uniek dagje uit vol actie en avontuur? Dan is Jumpsquare zeker een aanrader! Jumpsquare is een keten van trampolineparken verspreid over Nederland, waar bezoekers

Lees verder »
Jump XL

Jump XL: het perfecte dagje uit voor trampoline liefhebbers

Ben je op zoek naar een dagje uit vol actie en avontuur? Dan is Jump XL zeker een aanrader! Jump XL is een keten van trampolineparken verspreid over Nederland en biedt verschillende activit

Lees verder »

Wat is Jumpen?

Jumpen is een sport waarbij je op grote trampolines en andere obstakels zo hoog mogelijk probeert te springen en de mooiste stunts maakt. Bij Jumpen kan je denken aan het maken van salto's, backflips en andere spectaculaire trucs. Het is een combinatie van trampoline springen en freerunnen, waarbij je de vrijheid hebt om je eigen stijl te ontwikkelen.

Attracties bij Jumpen

Bij Jumpen draait alles om de trampolines en de obstakels. Zo zijn er bijvoorbeeld trampolines met schuine wanden, trampolines met verschillende niveaus en grote airbags om op te landen. Daarnaast zijn er bij sommige Jumpen parken speciale obstakelbanen, waarbij je over verschillende hindernissen moet springen en klauteren. Bij Jumpen draait het vooral om creativiteit en durf, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Jumpen prijzen

De prijzen voor Jumpen variëren afhankelijk van de locatie en de gekozen activiteit. Over het algemeen zijn de prijzen voor vrij jumpen vergelijkbaar met die van andere trampolineparken. Voor speciale activiteiten of arrangementen kunnen de prijzen hoger liggen. Op de website van Jumpen vind je meer informatie over de prijzen en tickets voor de verschillende activiteiten en vestigingen.

Jumpen reviews

De reviews voor Jumpen zijn over het algemeen erg positief. Bezoekers waarderen vooral de uitdagende obstakels en de vrijheid om hun eigen stijl te ontwikkelen. Ook het vriendelijke personeel wordt vaak geprezen. Enkele bezoekers wijzen wel op de soms drukke en lawaaierige omgeving in het park, maar dit is natuurlijk te verwachten in een drukbezocht trampolinepark. Al met al is Jumpen een geweldige bestemming voor iedereen die houdt van trampoline springen en andere avontuurlijke activiteiten.

Jumpen vestigingen

Jumpen heeft meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende locaties: Jumpen Apeldoorn Jumpen Den Haag Jumpen Eindhoven Jumpen Nieuwegein Jumpen Rotterdam Jumpen Sittard Jumpen Veghel

Jumpen arrangementen

Naast losse activiteiten biedt Jumpen ook verschillende arrangementen aan. Zo kan je bijvoorbeeld een kinderfeestje organiseren bij Jumpen, waarbij de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes zich helemaal kunnen uitleven op de trampolines en andere obstakels. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, afhankelijk van de wensen van de jarige en de groepsgrootte. Ook zijn er arrangementen voor bedrijfsuitjes of andere groepsactiviteiten.

Jumpen regels en veiligheid

Bij Jumpen staat veiligheid natuurlijk voorop. Daarom zijn er ook enkele regels waar bezoekers zich aan moeten houden, om ongelukken te voorkomen. Zo is het dragen van speciale Jumpen sokken verplicht, om grip te hebben op de trampolines. Ook is het niet toegestaan om met meer dan één persoon op een trampoline te springen en moet er altijd rekening worden gehouden met andere bezoekers. Bij sommige activiteiten gelden speciale veiligheidsregels, zoals het dragen van een helm bij het freerunnen. Op de website van Jumpen vind je meer informatie over de regels en veiligheid bij de verschillende activiteiten.

Jumpen clinics en lessen

Als je het Jumpen echt onder de knie wilt krijgen, kan je ook lessen of clinics volgen bij Jumpen. Hierbij leer je de verschillende technieken en trucs van ervaren Jumpers en kan je jouw skills verder ontwikkelen. Ook zijn er regelmatig speciale evenementen en wedstrijden waarbij je jouw kunsten kan laten zien aan anderen. Kortom, Jumpen is de perfecte bestemming voor iedereen die houdt van trampoline springen en andere avontuurlijke activiteiten. Met verschillende vestigingen verspreid over Nederland en een breed scala aan attracties en activiteiten is er voor iedereen wel iets te beleven bij Jumpen. Vergeet niet om vooraf de prijzen en tickets te checken en eventueel een arrangement te boeken voor een onvergetelijke dag vol actie en avontuur. En bovenal, vergeet niet om te genieten van het Jumpen en alle andere attracties die Jumpen te bieden heeft!