Plopsa

Plopsa België: het perfecte dagje uit vanuit Nederland Ben je op zoek naar een leuk dagje uit vanuit Nederland? Dan is Plopsa België zeker een bezoekje waard! Plopsa heeft verschillende pretparken en attractieparken verspreid over België, elk met hun eigen unieke thema's en attracties. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende Plopsa parken en waarom ze de perfecte bestemming zijn voor een dagje uit.

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is het grootste Plopsa park, gelegen aan de Belgische kust. Dit pretpark heeft meer dan 50 attracties, waaronder verschillende achtbanen, waterattracties en kinderattracties. Bezoekers kunnen ook genieten van spectaculaire shows en meet-and-greets met de beroemde Studio 100 figuren, zoals Kabouter Plop en Bumba. Prijzen voor Plopsaland De Panne variëren afhankelijk van het seizoen en de leeftijd van de bezoekers. Kinderen tot en met 11 jaar en senioren (65+) betalen een lagere entreeprijs dan volwassenen. Daarnaast zijn er ook speciale tarieven voor groepen vanaf 20 personen en online boekers. Voor meer informatie over de prijzen en de verschillende tickets kan je terecht op de website van Plopsaland De Panne. Plopsaland De Panne heeft een goede reputatie onder bezoekers. Veel mensen zijn erg enthousiast over de sfeer en de attracties in het park. Vooral de shows en meet-and-greets met de Studio 100 figuren worden vaak geprezen. Ook de netheid en vriendelijkheid van het personeel worden positief beoordeeld. Enkele bezoekers wijzen wel op de soms lange wachtrijen bij de populairste attracties, maar dit is natuurlijk te verwachten in een drukbezocht pretpark.


Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is een overdekt attractiepark, perfect voor een dagje uit bij minder mooi weer. Dit park heeft meer dan 20 attracties, waaronder een achtbaan, botsauto's en een ballenbad. Het park is voornamelijk gericht op jonge kinderen, maar er zijn ook enkele attracties voor oudere bezoekers. De prijzen voor Plopsa Indoor Hasselt variëren ook afhankelijk van het seizoen en de leeftijd van de bezoekers. Ook hier geldt dat kinderen tot en met 11 jaar en senioren (65+) een lagere entreeprijs betalen dan volwassenen. Groepen vanaf 20 personen en online boekers kunnen ook genieten van speciale tarieven. Meer informatie over de prijzen en tickets vind je op de website van Plopsa Indoor Hasselt. De reviews voor Plopsa Indoor Hasselt zijn over het algemeen positief. Bezoekers zijn vooral enthousiast over de vele attracties en het feit dat het park overdekt is. Hierdoor is het een ideaal park voor een dagje uit bij minder mooi weer. Ook de Studio 100 figuren, zoals Maya de Bij en Bumba, worden erg gewaardeerd door de jongere bezoekers. Enkele bezoekers wijzen wel op de beperkte keuze aan eetgelegenheden en de relatief hoge prijzen van het eten en drinken in het park. Desondanks is Plopsa Indoor Hasselt een geweldige bestemming voor gezinnen met jonge kinderen die een dagje willen genieten van de vele attracties.

Plopsa Coo

Plopsa Coo is gelegen in de Ardennen en biedt een prachtig uitzicht op de watervallen van Coo. Dit park heeft verschillende attracties, waaronder een achtbaan, een wildwaterbaan en een kabelbaan. Bezoekers kunnen ook een wandeling maken door het aangrenzende bos of genieten van een picknick aan de oever van de rivier. De prijzen voor Plopsa Coo zijn vergelijkbaar met die van Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt. Ook hier geldt dat kinderen tot en met 11 jaar en senioren (65+) een lagere entreeprijs betalen dan volwassenen. Voor groepen vanaf 20 personen en online boekers zijn er speciale tarieven beschikbaar. Op de website van Plopsa Coo vind je meer informatie over de prijzen en tickets. De reviews voor Plopsa Coo zijn over het algemeen positief. Bezoekers waarderen vooral de locatie van het park en het prachtige uitzicht op de watervallen van Coo. Ook de verschillende attracties worden goed ontvangen. Enkele bezoekers merken wel op dat sommige attracties wel wat verouderd zijn en aan vervanging toe zijn. Desondanks is Plopsa Coo een aanrader voor bezoekers die houden van een combinatie van avontuur en natuur.

Plopsaqua

Plopsaqua is een waterpark gelegen naast Plopsaland De Panne. Dit park heeft verschillende waterattracties, waaronder glijbanen, een golfslagbad en een lazy river. Er is ook een speciaal gedeelte voor kinderen met ondiep water en leuke speeltoestellen. De prijzen voor Plopsaqua zijn vergelijkbaar met die van de andere Plopsa parken. Ook hier geldt dat kinderen tot en met 11 jaar en senioren (65+) een lagere entreeprijs betalen dan volwassenen. Voor groepen vanaf 20 personen en online boekers zijn er speciale tarieven beschikbaar. Meer informatie over de prijzen en tickets vind je op de website van Plopsaqua. De reviews voor Plopsaqua zijn erg positief. Bezoekers waarderen vooral de vele verschillende attracties en het feit dat het park schoon en goed onderhouden is. Ook het speciale gedeelte voor kinderen wordt geprezen. Enkele bezoekers wijzen wel op de beperkte keuze aan eetgelegenheden in het park en de relatief hoge prijzen van het eten en drinken. Desondanks is Plopsaqua een geweldige bestemming voor bezoekers die op zoek zijn naar een dagje waterpret en verkoeling op warme zomerdagen. Plopsa België biedt dus voor elk wat wils en is de perfecte bestemming voor een dagje uit vanuit Nederland. Of je nu op zoek bent naar spanning en sensatie in Plopsaland De Panne, verkoeling in Plopsaqua of een combinatie van avontuur en natuur in Plopsa Coo, Plopsa heeft het allemaal. En als het weer wat minder mooi is, dan is Plopsa Indoor Hasselt de ideale bestemming voor een dagje uit met het gezin. Voor bezoekers die van plan zijn om meerdere Plopsa parken te bezoeken, biedt Plopsa ook abonnementen aan. Met een abonnement heb je toegang tot alle Plopsa parken en krijg je bovendien korting op het eten en drinken in het park. Ook zijn er regelmatig acties en aanbiedingen beschikbaar voor online boekers en groepen. Voordat je een bezoek brengt aan een van de Plopsa parken, is het altijd handig om even de reviews op internet te bekijken. Zo krijg je een idee van de ervaringen van andere bezoekers en kan je beter inschatten wat je kan verwachten. Over het algemeen zijn de reviews voor de verschillende Plopsa parken positief, met veel lof voor de attracties en de sfeer in het park. Enkele bezoekers wijzen wel op de soms lange wachtrijen bij de populairste attracties en de hoge prijzen van het eten en drinken in het park. Kortom, Plopsa België is de perfecte bestemming voor een dagje uit vanuit Nederland. Of je nu met het gezin op pad gaat of met vrienden, er is altijd wel een Plopsa park dat bij je past. Vergeet niet om vooraf de prijzen en tickets te checken en te kijken naar eventuele acties en aanbiedingen. Zo kan je optimaal genieten van een dagje vol avontuur en plezier in een van de vele Plopsa parken.Plopsa Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Plopsa.

Reserveren Plopsa

Schrijf een review