Jump XL

Jump XL: het perfecte dagje uit voor trampoline liefhebbers

Ben je op zoek naar een dagje uit vol actie en avontuur? Dan is Jump XL zeker een aanrader! Jump XL is een keten van trampolineparken verspreid over Nederland en biedt verschillende activiteiten voor jong en oud. Hieronder vind je meer informatie over Jump XL en waarom het zo'n geweldige bestemming is voor een dagje uit.

Wat is Jump XL?

Jump XL is een keten van trampolineparken waar bezoekers zich helemaal kunnen uitleven op de vele trampolines en andere attracties. Hierbij kun je denken aan vrij jumpen, dodgeball, slam dunk, foam pit en vele andere activiteiten. Het trampolinepark is geschikt voor jong en oud en biedt een breed scala aan mogelijkheden, van vrij jumpen tot het volgen van trampolinelessen of het organiseren van een verjaardagsfeestje.

Attracties bij Jump XL

Jump XL heeft niet alleen trampolines, maar ook andere attracties die zorgen voor een dag vol avontuur. Zo zijn er bijvoorbeeld ninja parcours, klimwanden, een wipe-out baan en een boulder zone. Er zijn verschillende zones voor verschillende leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus, zodat er voor iedereen iets te beleven valt.

Jump XL prijzen

De prijzen voor Jump XL variëren afhankelijk van de locatie en de gekozen activiteit. Over het algemeen zijn de prijzen voor vrij jumpen en reguliere activiteiten vergelijkbaar met die van andere trampolineparken. Voor speciale activiteiten of arrangementen kunnen de prijzen hoger liggen. Op de website van Jump XL vind je meer informatie over de prijzen en tickets voor de verschillende activiteiten en vestigingen.

Jump XL reviews

De reviews voor Jump XL zijn over het algemeen erg positief. Bezoekers waarderen vooral de vele verschillende attracties en de hoge kwaliteit van de trampolines. Ook het vriendelijke personeel wordt vaak geprezen. Enkele bezoekers wijzen wel op de soms drukke en lawaaierige omgeving in het park, maar dit is natuurlijk te verwachten in een drukbezocht trampolinepark. Al met al is Jump XL een geweldige bestemming voor iedereen die houdt van trampoline springen en andere avontuurlijke activiteiten.
Jump XL

Jump XL vestigingen

Jump XL heeft meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende locaties: Jump XL Aalsmeer Jump XL Eindhoven Jump XL Heerhugowaard Jump XL Rotterdam Jump XL Sittard Jump XL Waalwijk

Jump XL arrangementen

Naast losse activiteiten biedt Jump XL ook verschillende arrangementen aan. Zo kan je bijvoorbeeld een kinderfeestje organiseren bij Jump XL, waarbij de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes zich helemaal kunnen uitleven op de trampolines en andere attracties. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, afhankelijk van de wensen van de jarige en de groepsgrootte. Ook zijn er arrangementen voor bedrijfsuitjes of andere groepsactiviteiten.

Jump XL regels en veiligheid

Bij Jump XL staat veiligheid natuurlijk voorop. Daarom zijn er ook enkele regels waar bezoekers zich aan moeten houden, om ongelukken te voorkomen. Zo is het dragen van speciale Jump XL sokken verplicht, om grip te hebben op de trampolines. Ook is het niet toegestaan om met meer dan één persoon op een trampoline te springen en moet er altijd rekening worden gehouden met andere bezoekers. Bij sommige activiteiten gelden speciale veiligheidsregels, zoals het dragen van een helm bij de klimwanden. Op de website van Jump XL vind je meer informatie over de regels en veiligheid bij de verschillende activiteiten.

Jump XL abonnementen

Als je regelmatig naar Jump XL gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement af te sluiten. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot de trampolineparken en krijg je bovendien korting op de verschillende activiteiten en arrangementen. Ook zijn er regelmatig acties en aanbiedingen beschikbaar voor abonnementhouders. Kortom, Jump XL is de perfecte bestemming voor iedereen die houdt van trampoline springen en andere avontuurlijke activiteiten. Met verschillende vestigingen verspreid over Nederland en een breed scala aan attracties en activiteiten is er voor iedereen wel iets te beleven bij Jump XL. Vergeet niet om vooraf de prijzen en tickets te checken en eventueel een arrangement te boeken voor een onvergetelijke dag vol actie en avontuur. En bovenal, vergeet niet om te genieten van het trampoline springen en alle andere attracties die Jump XL te bieden heeft!


Jump XL Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Jump XL.

Reserveren Jump XL

Schrijf een review