Jumpsquare

Jumpsquare: het ultieme dagje uit voor trampoline liefhebbers

Ben je op zoek naar een uniek dagje uit vol actie en avontuur? Dan is Jumpsquare zeker een aanrader! Jumpsquare is een keten van trampolineparken verspreid over Nederland, waar bezoekers zich helemaal kunnen uitleven op de vele trampolines en andere attracties. Hieronder vind je meer informatie over Jumpsquare en waarom het zo'n geweldige bestemming is voor een dagje uit.

Wat is Jumpsquare?

Jumpsquare is een keten van trampolineparken waar bezoekers kunnen genieten van verschillende trampoline activiteiten en andere attracties. De parken zijn geschikt voor jong en oud en bieden een breed scala aan mogelijkheden, van vrij jumpen tot het volgen van trampolinelessen of het organiseren van een verjaardagsfeestje. De trampolines zijn van hoge kwaliteit en er zijn verschillende zones met elk hun eigen thema en attracties.

Attracties bij Jumpsquare

Bij Jumpsquare vind je niet alleen trampolines, maar ook andere attracties die zorgen voor een dag vol avontuur. Zo zijn er ninja parcours, dunk zones, foam pits, dodgeball velden en nog veel meer. Er zijn verschillende zones voor verschillende leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus, zodat er voor iedereen iets te beleven valt. Ook zijn er bij sommige Jumpsquare vestigingen speciale activiteiten zoals lasergamen of VR experiences.

Jumpsquare prijzen

De prijzen voor Jumpsquare variëren afhankelijk van de locatie en de gekozen activiteit. Over het algemeen zijn de prijzen voor vrij jumpen en reguliere activiteiten vergelijkbaar met die van andere trampolineparken. Voor speciale activiteiten of arrangementen kunnen de prijzen hoger liggen. Op de website van Jumpsquare vind je meer informatie over de prijzen en tickets voor de verschillende activiteiten en vestigingen.


Jumpsquare

Jumpsquare reviews

De reviews voor Jumpsquare zijn over het algemeen erg positief. Bezoekers waarderen vooral de vele verschillende attracties en de hoge kwaliteit van de trampolines. Ook het vriendelijke personeel wordt vaak geprezen. Enkele bezoekers wijzen wel op de soms drukke en lawaaierige omgeving in het park, maar dit is natuurlijk te verwachten in een drukbezocht trampolinepark. Al met al is Jumpsquare een geweldige bestemming voor iedereen die houdt van trampoline springen en andere avontuurlijke activiteiten.

Jumpsquare vestigingen

Jumpsquare heeft inmiddels meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende locaties: Jumpsquare Amsterdam Jumpsquare Arnhem Jumpsquare Deurne Jumpsquare Nieuwegein Jumpsquare Rijswijk Jumpsquare Rotterdam Jumpsquare Veghel

Jumpsquare arrangementen

Naast losse activiteiten biedt Jumpsquare ook verschillende arrangementen aan. Zo kan je bijvoorbeeld een kinderfeestje organiseren bij Jumpsquare, waarbij de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes zich helemaal kunnen uitleven op de trampolines en andere attracties. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, afhankelijk van de wensen van de jarige en de groepsgrootte. Ook zijn er arrangementen voor bedrijfsuitjes of andere groepsactiviteiten.

Jumpsquare regels en veiligheid

Bij Jumpsquare staat veiligheid natuurlijk voorop. Daarom zijn er ook enkele regels waar bezoekers zich aan moeten houden, om ongelukken te voorkomen. Zo is het dragen van speciale Jumpsquare sokken verplicht, om grip te hebben op de trampolines. Ook is het niet toegestaan om met meer dan één persoon op een trampoline te springen en moet er altijd rekening worden gehouden met andere bezoekers. Bij sommige activiteiten gelden speciale veiligheidsregels, zoals het dragen van een helm bij het ninja parcours. Op de website van Jumpsquare vind je meer informatie over de regels en veiligheid bij de verschillende activiteiten.

Jumpsquare abonnementen

Als je regelmatig naar Jumpsquare gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement af te sluiten. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot de trampolineparken en krijg je bovendien korting op de verschillende activiteiten en arrangementen. Ook zijn er regelmatig acties en aanbiedingen beschikbaar voor abonnementhouders. Kortom, Jumpsquare is de perfecte bestemming voor iedereen die houdt van trampoline springen en andere avontuurlijke activiteiten. Met verschillende vestigingen verspreid over Nederland en een breed scala aan attracties en activiteiten is er voor iedereen wel iets te beleven bij Jumpsquare. Vergeet niet om vooraf de prijzen en tickets te checken en eventueel een arrangement te boeken voor een onvergetelijke dag vol actie en avontuur. En bovenal, vergeet niet om te genieten van het trampoline springen en alle andere attracties die Jumpsquare te bieden heeft!


Jumpsquare Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Jumpsquare.

Reserveren Jumpsquare

Schrijf een review